Klient udtagelser

Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge af alle de træningstilbud og livsforandrende forløb, som findes derude. For mig er det vigtigste, at du får det ud af det, som du ønsker. Du skal nå dine mål - om det er at komme igang med et stabil rutine, finde træningsglæden, tabe dit et bestemt antal kilo, blive stærkere, lære at bokse eller noget helt sjette. 

Herunder kan du læse nogle udtagelser fra klienter, som jeg har haft igennem på bootcamps, firmatræning og/eller kørt privat forløb med.

 

 "Tak for fed, fed træning. Er fuldstændig smadret, men p den gode måde. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så færdig. Det var verdensklasse!"
Mand, 43, 1:1 privat forløb

"Det er seriøst takket være dig. Har aldrig været i så god form som du har gjort mig."
Pige, 23, bootcamp

"JOJO får boksetræningen til at passe til mit begynder niveau. Hun udfordrer mig på en positiv og motiverende måde, så træningen er hård, lærerig og sjov. Jeg har opdaget muskelgrupper, som jeg ikke vidste eksisterede."
Mand, 45, 1:1 privat forløb & firmatræning

"Tak for snakken og tak for at presse mig. Det er virkelig dejligt at have Josephines støtte omkring det hele, men også at mærke, jeg begynder at tænke lidt bedre om mig selv og min krop gang for gang, og udvikle mig både mentalt og fysisk.
JOJO er virkelig en god træner!"
Pige, 23, 1:1 privat forløb 

"Bedste måde at starte dagen på!"
Kvinde, 26, bootcamp

"Føler mig slet ikke i form, men det er mega god træning hos dig!"

"Josephine er en perfekt kombination af afslappet og spriest. Træningen er sjov, og jeg elsker det fokus der er på at blive stærk og finde glæden i at bevæge sig og træne."
Kvinde, 40, bootcamp

"Sejeste, sjoveste træner og træning!"
Kvinde, 29, bootcamp

 

Vil du også ændre dit liv og finde træning, som faktisk er sjovt og noget, der rykker dig derhen, hvor du ønsker?

Så skriv og få et tilbud. Vi tager en prøvetime, hvis du ønsker det, så du ikke behøver at binde dig til et helt forløb, før du ved, at det er det rigtige for dig.