Om JOJO

Velkommen til JOJO!

JOJO er startet af mig, Josephine Jein, og min drøm om at hjælpe mennesker, der ønsker at forbedre deres sundhed og helbred både fysisk og mentalt, da det hele hænger sammen.

Vil du føle dig bedre tilpas i dine bukser, komme igang med at træne et hvis antal gange om uge, tabe de 5, 10+ overflødige kilo, få mere energi i din hverdag, stoppe med dine sukker cravings, tag 5 pull ups, kunne løbe 5 km uden stop eller noget andet? Så er mit mål, at hjælpe dig med at nå dit! 

Jeg mener, at træning og sundhed skal være udfordrende, men også sjovt og positivt, for at vi kan bevare motivationen til at fortsætte og gøre de sunde valg til en god, nem vane, uden at føle os begrænset. Jeg ønsker at skabe et rum, hvor vi tager os af hele din person indefra og ud og tænker på sundhed som en afbalanceret livsstil, hvor der både er plads til fridage, et glas vin, et stykke kage, eller hvad man nyder, og hvor træning og de sunde valg ikke ses som en straf, men en gave til vores krop. 

Jeg har bokset siden jeg var 17 år, så i cirka 15 år med 2 kampe, som jeg vandt tilbage i 2020. I 2023 færdiggjorde jeg både min 200 & 300-timers yoga læreruddannelse (500YTT) med fokus på Hatha, Vinyasa & Ashthanga. Derudover er jeg certificeret personlig træner under NASM personlig træning samt ved at færdiggøre en mere specificeret kostvejleder uddannelse.

Siden 2021 har jeg undervist holdtræninger og undervist 1:1 personligt i boksning og styrke/cardio fokuseret forløb. Jeg elsker at gøre en forskel for mine klienter og se dem udvikle sig løbende gennem vores sessioner samt nå deres mål.

Jeg tilbyder forløb, der har fokus på styrke, cardio, boksetimer (fra begynder og op), yoga (hatha/vinyasa/ashtanga/nidra). Vi ser på dine ønsker og mål, og finder den træning, som vil fungere bedst for dig. 

Du kan vælge mellem: 

  • 1:1 personlig træning (forløb 1, 2, 3+ måneder med fokus på vægttab, vægtøgning, nye gode vaner, toning, specifikke cardio/styrke mål mm. - disse kan også deles med 2 (tilbydes i Sporting Health Club, Charlottehaven og privat/udendørs omkring Storkøbenhavn).
  • Bootcamps (du deltager i etablerede udendørs bootcamps på Ophelia Plads, indre København, skriv for mere info om tider).
  • Private bootcamps/gruppetræning (3+ personer. Find din egen gruppe af venner/familie mm., som du gerne vil træne med 1-3 gange ugentligt (tilbydes omkring Storkøbenhavn)).
  • Firmatræning (eks. træning 1-2 gange ugentligt) & sundhedssessioner/foredrag/team building træningsarrangementer i jeres virksomhed (tilbydes omkring Storkøbenhavn).
  • Events (fødselsdage, polterabend, team building mm.)

Jeg ønsker, at JOJO skal inspirere dig til en sund og afbalanceret livsstil, hvor vi fokuserer på at få en stærkere sind & krop gennem styrkende træning, daglig bevægelse og næringsrig, helbrede ernæring.

Skal du igang med din rejse mod et bedre liv, en sundere krop og et gladere, mere energisk sind? Så kontakt mig nu!

jojostrengthstudio@gmail.com